Backdraft

Okej, här kommer några bilder från arkivet som jag inte är speciellt stolt över, fototekniskt sett. Däremot vill jag visa fenomenet backdraft och hur coolt det egentligen är. Bilderna nedan är från min skoltid 2006. Jag hade precis börjat intressera mig för bilder och fotografering.

この写真は2006年に撮った。私の消防士学校で、このバックドラフトを見たときこの写真を撮った。

もしこの記事が気に入ったら、スウェーデンの有名な食べ物を食べて見て下さい。もしスウェーデンの歴史に興味があったら、これらのルーン文字を調べて見て下さい。

So, these are some pictures from my photo archive. Not the best pictures, technically, but it shows what a backdraft looks like. The pictures below are from my time at school 2006. I had bought a new camera, Canon Powershot S3IS, and I only knew how to zoom and press the shutter button.

backdraft

Backdraft innebär att ett eldklot kommer flygandes ut från ett utrymme. När någon öppnar en dörr eller fönster pulserar luft in och kan ge rätt förutsättningar för en backdraft. Med branddräkt är man rätt väl skyddad då eldklotet bara varar en kort stund.

Backdraft is a ball of fire that explodes out from a room. If somebody opens a door or a window fresh air will give the fire new energy and a backdraft may occur. For a firefighter, the fire suit protects well against backdrafts.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *