Fotografera med blixt i dager

IMG_7961

Tycker du att din naturbild blir platt när du fotograferar? Då har du fel ljussättning. En gång i tiden trodde jag att man enbart använde blixt för att kunna fotografera i mörker. Nuförtiden som fotograf tror jag något helt annat. Med tillräckligt mycket ljus kan jag få omgivningen att se ut som att vara fotograferad nattetid istället, eller som i bilden nedan, enbart ge den där touchen av skuggor och spektakulärt ljus.

IMG_7959

IMG_7964Bilderna är tagna 15:51 på Söderåsen i Skåne, vilket innebär att det fortfarande är gott om solljus ute. Men med två blixtar adderade till scenen kullkastas den tidsuppfattningen för betraktaren.

Ett svar på ”Fotografera med blixt i dager”

  1. Jag var aldrig där på lördagen. Var där på söndagen så det är inte så konstigt att du missade mig. Haha ^^
    Det är så tråkigt när folk inte kan låta bli andras bilder, och att Foki skulle ta andras bilder skulle man aldrig tro.. Men se till att sätta dit en stämpel i dina bilder iaf. ^^
    Jag köpte mina tidningar på Ebay och sunai.se förr och köper numera dem på sfbok.se ^^ Så det är bara till att kolla runt lite. :3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *