Yohio

yohio_DSF0145

För ett år sedan bläddrade jag i en japansk tjejtidning hemma hos min dåvarande flickvän i Japan. Jag finner det intressantare att läsa tjejtidningar än killtidningar, ungefär som att jag hellre ser tjejfotboll än fotboll där bara män spelar. Om det är för att jag tycker tjejer är trevligare att titta på eller om det är för att tjejer inte lipar för minsta fällning låter jag vara osagt.

Hur som helst hade hon funnit en svensk artist i sin tidning som hon ville visa mig. Jag tänkte direkt att det skulle vara Yohio, men ack så fel jag hade. Istället var det Ulrik Munther som prydde en helsida. Jag fick såklart tala om att jag fotograferat honom något år tidigare vilket ledde till en del hysteriska glädjeskrik i den lägenheten.

IMG_7811

Hos en bekant i Japan däremot ville dennes dotter visa mig en svensk artist som spelat  där, och det var däremot ingen mindre än just Yohio. Tyvärr är min egna förmåga att kunna förstå den japanska sångtexten Yohio sjunger ack så bristfällig. Min bästa mening på japanska är att fråga om lov innan jag fotograferar någon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.