Dai-Don-Den – Ännu en festival i Sapporo

Det känns som festivalerna aldrig tar slut i denna stad. Är det inte sommarfestival är det ölfestival. Vad dagens festival handlar om vet jag inte. Namnet ger mig heller ingen ledtråd. Fann dock några som gjorde reklam för ett cosplayevent i morgon, eller det är i alla fall vad jag tror. Hur som helst bär det av dit i morgon för att fotografera litet. Även om jag pluggar japanska förstår jag inte så mycket av alla tecken som finns på den japanska hemsidan, så här kommer en översatt med Google translate.

Framkallade via RawTherapee.

2 svar på ”Dai-Don-Den – Ännu en festival i Sapporo”

 1. Hamnade på din hemsida via ett av forumen på iFokus. Måste säga att jag är grymt glad för detta. Underbara bilder med mjukt, fint djup. Jag är själv oerhört intresserad av Japan och dess kultur och ska fota i Tokyo i December för andra gången på ett år.

  Jag kommer definitivt att hålla ett öga på din blogg framöver. Tack för alla inspirerande bilder!

  1. Tackar! Jag gör mitt bästa för att uppdatera bloggen när jag inte pluggar japanska.
   Vad blir det för någonting att fotografera i Tokyo?

   /Peter Wemmert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *