Sweden hills – del två

Midsommarinlägget från i somras var onekligen populärt, så jag tror jag bjuder på några fler bilder från detta svenska tillfälle. Nu under augusti månad skulle det visst vara kräftskiva i byn, men jag tror jag missade det. Har även för mig att det är tal om att äta surströmming under hösten, men kan jag ska jag göra allt för att slippa det.

Två av mina vänner, dansken och japanen, som jag bevittnade detta äventyr tillsammans med. Bara jag som fattas på bilden poserande med kameran för att få det att se ut som ett sant aftonbladetreportage.

Gillar du detta med svenskt tema i Japan, missa inte Får jag använda din telefon och Dagens läxor är du ensam?

Glöm inte bort att det går att prenumerera på inläggen via feeds. /Kameratrollet – Fotograf i Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *