Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Ragga i Japan med läxhjälp

kameratrollet_DSF0800-1

Först ut var den svenskinspirerade byn i Japan, Sweden hills, som förvånade mig. I dag var jag på bio och såg Bilbo, och på väg hem stannade jag och plockade fram min kamera för att föreviga detta ögonblick. Jag har skådat mången plagg med meningslös text på engelska, men detta var första gången jag fick se en svensk sådan. Så, vad säger man? Ska man köpa hem den där väskan? 162 kr är inte så farligt egentligen, men föll inte riktigt i smaken. Vad kan skaparen ha tänkt på med texten? Samma tanke kan japaner förstås fundera på när det kommer till denna väska som syns i Sverige.

Glöm inte bort att det går att prenumerera på inläggen via feeds. /Kameratrollet – Fotograf i Skåne

3 Responses to “Ragga i Japan med läxhjälp”

  1. […] Det verkar på sätt och vis någorlunda vanligt att japanska väskor bär svensk text med en konstig mening på. Förra året fann jag nämligen en annan väska med texten, Dagens läxor är du ensam? […]

  2. […] Skulle egentligen köpa en avskedsnalle till tjejen som i Tokyo guidat mig och bror min, men stötte på klädesbutiken Klädskåp, クレードスコープ。 Jag känner inte till märket alls. Någon som har en aning om dess historia, eller om den tillhör samma kategori konstigheter som de japanska väskorna. […]

  3. […] Gillar du detta med svenskt tema i Japan, missa inte Får jag använda din telefon och Dagens läxor är du ensam? […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 Responses to “Ragga i Japan med läxhjälp”

  1. […] Det verkar på sätt och vis någorlunda vanligt att japanska väskor bär svensk text med en konstig mening på. Förra året fann jag nämligen en annan väska med texten, Dagens läxor är du ensam? […]

  2. […] Skulle egentligen köpa en avskedsnalle till tjejen som i Tokyo guidat mig och bror min, men stötte på klädesbutiken Klädskåp, クレードスコープ。 Jag känner inte till märket alls. Någon som har en aning om dess historia, eller om den tillhör samma kategori konstigheter som de japanska väskorna. […]

  3. […] Gillar du detta med svenskt tema i Japan, missa inte Får jag använda din telefon och Dagens läxor är du ensam? […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Web Analytics