Soluppgång i Duved

Under mellandagarna passade jag på att ta en tur till Duved och Åre för att få se snö. Någonting som man sällan ser i Skåne. -20 grader och en magisk soluppgång vid nio på morgonen. Jag var glad att motorvärmare ingick när jag köpte min Seat Leon. Bilden är tagen med Magic Lanterns Dual ISO för att kunna få med hela det dynamiska spannet i bilden. Med en vanlig Canonkamera utan Magic Lantern skulle det inte ha gått att ta samma bild utan att bränna ut högdagern.

2 svar på ”Soluppgång i Duved”

  1. Har försökt förstå mig på Magic Lantern men får inte till det. Försöker installera firmwere (?) men där skiter sig allt heh. Men blir ju så himla fina bilder. Har du tid över någon gång får du gärna hjälpa mig om du vill 😉 heheh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *