Första bilden från Harukacon

IMG_7629Jag stod i valet och kvalet om jag som fotograf skulle ta och bege mig till Harukacon i Karlskrona. Jag har bara varit på cosplaykonvent i Japan tidigare och det kan liksom bli litet krystat när det väl ska utövas på svensk mark. Nåja, 200 bilder är tagna, även om hälften är fotograferade från en stolsrad på bandet Avalinity.
För den som är nyfiken på karaktären tjejen på bild använder sig av fick jag vid förfrågan reda på att det inte rör sig om någon anime-/mangakaraktär utan att hon bara trivdes i klänning. Bilden blev hur som helst lyckad.

2 svar på ”Första bilden från Harukacon”

    1. Bara till att hålla sig denna vecka. Jag satt litet dåligt till när ni spelade igår, så det blev mest samma vinkel 15 meter bort.
      /Peter Wemmert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *