Ny kortläsare

kortläsare_DSF0792

Så var det då dags att gå på jakt efter en ny kortläsare. SanDisk ImageMate USB 3 fanns inte tillgänglig förrän om en månad, men det gjorde inget då jag fann Lexars motsvarighet istället. På bilden ovan står det, översatt från japanska, USB internal speed, som mest 500 MB/sek. Inte dåligt. Synd att kortet inte hänger med mer än i några sekunder innan det slöar ned sig till 28 MB/sek, men det är väl så UDMA-kort fungerar.  Jaja, den är inte lika slö som min förra, betydligt billigare och framför allt, den fungerar.

Uppdaterat: Skön man är som tryckt in USB-hanen i ett USB2-uttag, haha. Det blev nästan dubbla hastigheten när jag väl hittade rätt kontakt på datorn.

2 svar på ”Ny kortläsare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *