Photivo

Efter att ha testat råframkallaren Photivo måste jag erkänna att jag är väldigt imponerad av de bilder man kan få fram. Batchhantering av flera bilder är inte alls lika utvecklat som övriga råframkallare, men det jobbas på det problemet. Samtidigt har programmet mängder med funktioner. För många för min smak, men man kan lägga till de man använder under en favoritmeny och slippa se de övriga.

Photivos sätt att återge högdager/lågdager är imponerande. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att köpa en licens hos Photo Ninja för att få ett program med liknande egenskaper. Något jag inte längre behöver. När jag jobbat mig varm i programmet ska jag se om jag kan skriva en liten fotokurs på hur man lättast tar sig igenom programmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *