Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Värn 765

IMG_2078

Söder om Mölle finner man värn 765, ett kulsprutevärn modell III. Längs denna del av kusten står även två en gång så provisoriska värn uppförda. En av dem står att finna på bilden nedan. Om de någonsin fick någon värnbeteckning framgår ej.

IMG_2068

För att få en kartvy över Skånelinjen, kika in på Google Maps.

One Response to “Värn 765”

  1. […] Dessa två värn väster om Dagshög urskiljer sig från merparten värn i Skånelinjen. De är inte alls lika kraftigt skyddade och de är klädda med sten från stranden. Jag har tidigare söder om Mölle stött på ett liknande värn. […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

One Response to “Värn 765”

  1. […] Dessa två värn väster om Dagshög urskiljer sig från merparten värn i Skånelinjen. De är inte alls lika kraftigt skyddade och de är klädda med sten från stranden. Jag har tidigare söder om Mölle stött på ett liknande värn. […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Web Analytics