Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Fler bilder från Hakkenzan via Luminance HDR

Här kommer fler bilder som jag processade via Luminance HDR sedan bestigningen av Hakkenzan, 八剣山, i lördags.

4 Responses to “Fler bilder från Hakkenzan via Luminance HDR”

 1. Fotograf Annie skriver:

  Vackra landskap 🙂

  Svar: Nej, jag har inte testat den analoga kameran, har ingen koll på den alls nästan. Vet att slutaren är trög och att den kanske inte funkar (frågade i en gammal fotobutik förut), men jag har inte tagit mig i kragen och vågat prova. Så den står som prydnad just nu, kanske att jag provar någon gång… Kan inte heller mycket om analoga kameror 😛

 2. Wilma skriver:

  Wow, vilka awsome bilder! Vart ligger stället? 🙂

 3. Frida skriver:

  Sv: Tack så otroligt mycket! 🙂
  Underbara bilder, vilken utsikt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 Responses to “Fler bilder från Hakkenzan via Luminance HDR”

 1. Fotograf Annie skriver:

  Vackra landskap 🙂

  Svar: Nej, jag har inte testat den analoga kameran, har ingen koll på den alls nästan. Vet att slutaren är trög och att den kanske inte funkar (frågade i en gammal fotobutik förut), men jag har inte tagit mig i kragen och vågat prova. Så den står som prydnad just nu, kanske att jag provar någon gång… Kan inte heller mycket om analoga kameror 😛

 2. Wilma skriver:

  Wow, vilka awsome bilder! Vart ligger stället? 🙂

 3. Frida skriver:

  Sv: Tack så otroligt mycket! 🙂
  Underbara bilder, vilken utsikt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Web Analytics