På älgsafari

Älgsafari är någonting jag aldrig varit på. Ja, fram tills i går förstås. Nu fick jag trängas tillsammans med tyskar och danskar öster om Markaryd. Det blev många start och stopp med bilen men det var det värt för att få till bilden ovan på älgkalven. Än bättre hade det varit om man kunde fått till en sådan bild utan att behöva dra på älgsafari, men jag har inte riktigt det tålamod det krävs att ligga ute i skogen under sommaren när alla fästingar efter tio minuter börjar krypa över en.

3 svar på ”På älgsafari”

  1. Håller med dig, jag har inte heller tålamodet att ligga i timmar och bli uppäten av småkryp. Jag var på ett safari för ett par år sedan men det var en besvikelse. Älgar ligger liksom och dåsar mitt på dagen i stekhet sommar. Jag åker gärna på älgsafari igen men då ska det vara ett som är öppet i gryningen. Du fick till en fin bild på steken, kalven menar jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.