Uppdatering

img_0001

Det har varit full rulle på jobbet hemma i Sverige, så jag har inte hunnit med att blogga. I måndags hann jag dessutom ta litet bilder på Jane som jag tidigare förra året hann fotografera snabbt innan jag drog iväg till Japan. Bilder kommer. Jane verkar ha mindre tid över än vad jag har, men är himla lätt och klockren att jobba ihop med.

Bilden ovan är förresten från augusti förra året. Jag grävde litet i bildarkivet medan jag sitter och trixar litet med Janes modellbilder. Jag hade lyckats bränna hela ansiktet, var allmänt ofräsch som man bara kan bli i en underställströja av polyester men trots det har ett leende på läpparna och kameran i högsta hugg för att fånga vattenfallet i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *