Dagens sökmotorfråga – Varför köper tjejer kameror?

varför köper tjejer kamerorDå är det åter dags med Dagens sökmotorfråga, frågor folk googlat sig fram till min sida. Denna fråga måste höra till en av de ovanligare. Jag hoppas det finns någon tjej där ute som kan svara denne Kinnabo om varför tjejer köper kameror. Mitt korta svar borde vara: För att även tjejer vill fotografera.

Ett svar på ”Dagens sökmotorfråga – Varför köper tjejer kameror?”

  1. Jag tror du svarade på den själv; För att även tjejer vill fotografera. 🙂

    Varför googla en sådan fråga? Det tycker jag är skrämmande. Någon där ute verkar ju helt uppenbart tro att kameraintresse på något sätt skulle styras av genus. こわい

    Tack för en härlig sajt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *