Jul i Sapporo

Då har äntligen julförberedelserna börjat dyka upp i Sapporo. Själv blev jag mest nyfiken på ljusbågen på bilden. Hade jag haft flickvännen med mig hade hon omedelbart fått testa hur bra ljussättningen var genom att modellera inuti bågen.

Längre bort har det byggts upp en del stugor som ska efterlikna tyska hus. Även några ord på tyska har dykt upp på huset vilket får mig att dra på smilbanden. Jag som aldrig varit på en tysk julmarknad.

Ett svar på ”Jul i Sapporo”

  1. Wow..ja det är ju knappast att jämföra med Malmös julbelysning, även om i år den verkar ha blivit maffigare och större.Ska snart upp med kameran och föreviga den…och för ett par veckor sedan hade vi ByLight utställning i stan med djungelljus på husväggen, bollgran m.m…det var häftigt

    Kram Kajsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *