Min X100 är sjuk

 

Bilderna är tagna med min Fujifilm X100. Samma exponering var…bara vad jag trodde. Den översta har:

  • Bländare 2
  • ISO 200
  • 1/4 sekund

Den nedre har:

  • Bländare 11
  • ISO 200
  • 9 sekunder

Genom att räkna antalet steg får man fram att exponeringen ska bli identisk. Något bilden ovan motsäger. Tradigt att kameran ska bli handikappad under min utlandsvistelse, men jag kommer fortfarande kunna använda bländare 2. Alltid något. Jag har även min Canon 5D vilket gör att jag inte står kameralös. Detta var den största anledningen till att jag tog med mig två kameror till Japan.

Kamerafelet är vida känt, så det verkar inte som det kommer bli några problem att få X100:an servad när jag kommer hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *