En bild från förr

Då och då startar jag min externa hårddisk och går igenom bilder jag tagit i Sverige vilket får mig att längta tillbaks. Det må ha varit kallt, mörkt och halt när jag tog bilden ovan, men det kändes väldigt bra att sitta där och huttra över en kopp varm choklad i ena handen och en fjärrutlösare i andra. Jag saknar även de skånska vidderna. Vart jag än tittar där jag bor nu ser jag ett betongfundament istället. Men det är väl litet som så att man alltid längtar efter det man inte har…

4 svar på ”En bild från förr”

  1. Vacker bild 🙂 Mysigt det lät att sitta med fjärrutlösare och något varmt att dricka 🙂
    Förstår att du saknar vidderna, men det är väl som du säger, man längtar väl alltid till något som man inte har för stunden 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *