Cosplaybilder

Cosplay är väldigt populärt i Japan. Jag har hittills varit på tre cosplayevent under den tid jag bott i Japan. Igår stötte jag dock på patrull. När jag och min norske vän tagit oss till cosplayeventet möttes vi av skyltar där det stod fotoförbud. På halvtaskig japanska lyckades jag dock övertala den ansvarige att jag som svensk fotograf rest långt just för att fotografera cosplay. Men det kan ju också ha varit att han tyckte att jag var en jobbig människa och att det vore lättast att bara ge mig ett fotopass. Hur som helst, varsågod att ta en titt på de modeller jag fotograferat.

2 svar på ”Cosplaybilder”

  1. Vilka härliga bilder! Fantastisk skärpa och mysiga färger. Me like! Jag borde nog också försöka lära mig japanska innan jag beger mig till Tokyo i december. (ler)

    Önskar dig en fortsatt trevlig kväll/morgon. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.