Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Backdraft

Okej, här kommer några bilder från arkivet som jag inte är speciellt stolt över, fototekniskt sett. Däremot vill jag visa fenomenet backdraft och hur coolt det egentligen är. Bilden nedan är från min skoltid 2006. Jag hade precis börjat intressera mig för bilder och fotografering.

backdraft

Backdraft innebär att ett eldklot kommer flygandes ut från ett utrymme. När någon öppnar en dörr eller fönster pulserar luft in och kan ge rätt förutsättningar för en backdraft. Med branddräkt är man rätt väl skyddad då eldklotet bara varar en kort stund.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =


Web Analytics