Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Två bilder från Harukacon

IMG_7764

Med dessa bilder får jag nästan avsluta konventet Harukacon från förra lördagen. Om någon vecka bär det iväg till Tokyo istället och kanske kan jag finna ett konvent där. Om inte annat vore det kul att ta med min bror dit och visa.

IMG_7742

2 Responses to “Två bilder från Harukacon”

 1. Jättefina bilder! :3 du borde lägga en liten stämpel i dina bilder, annars finns risken att någon stjäl dina bilder. Bara ett litet tips! ^_^

  • Kameratrollet skriver:

   Tack ナナ~. Angående vattenstämpel känner jag att det förstör mer än det gör nytta. Dessutom är det ett moment till för mig vid själva bildprocessandet vilket inte tilltalar den latmask jag egentligen är.
   /Peter Wemmert

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 Responses to “Två bilder från Harukacon”

 1. Jättefina bilder! :3 du borde lägga en liten stämpel i dina bilder, annars finns risken att någon stjäl dina bilder. Bara ett litet tips! ^_^

  • Kameratrollet skriver:

   Tack ナナ~. Angående vattenstämpel känner jag att det förstör mer än det gör nytta. Dessutom är det ett moment till för mig vid själva bildprocessandet vilket inte tilltalar den latmask jag egentligen är.
   /Peter Wemmert

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Web Analytics