Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

En fundering

Att stava fel en eller två gånger kan jag förstå, men att stava fel 14 gånger och skriva magicnlantern 7d och inte magic lantern är för mig oförstående. Varför inte bara lägga min sida som en favorit eller bokmärke? Alternativt att börja prenumerera på mina feeds istället.

 

One Response to “En fundering”

  1. Emeilia skriver:

    Sv: Jag vill ha bilder som andra har tagit, jag vill få inspiration av deras bilder för att sedan kunna göra egna bilder.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

One Response to “En fundering”

  1. Emeilia skriver:

    Sv: Jag vill ha bilder som andra har tagit, jag vill få inspiration av deras bilder för att sedan kunna göra egna bilder.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Web Analytics