Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Sweden hills – del två

Midsommarinlägget från i somras var onekligen populärt, så jag tror jag bjuder på några fler bilder från detta svenska tillfälle. Nu under augusti månad skulle det visst vara kräftskiva i byn, men jag tror jag missade det. Har även för mig att det är tal om att äta surströmming under hösten, men kan jag ska jag göra allt för att slippa det.

Två av mina vänner, dansken och japanen, som jag bevittnade detta äventyr tillsammans med. Bara jag som fattas på bilden poserande med kameran för att få det att se ut som ett sant aftonbladetreportage.

Gillar du detta med svenskt tema i Japan, missa inte Får jag använda din telefon och Dagens läxor är du ensam?

3 Responses to “Sweden hills – del två”

  1. […] on this occasion, we feel the need to link a followup re. midsummer celebrations in Japan (part I here). This entry was posted in Uncategorized by V.K.. Bookmark the […]

  2. […] ut var den svenskinspirerade byn i Japan, Sweden hills, som förvånade mig. Därefter blev det flickvännens DVD från hennes […]

  3. […] Den största skillnaden mellan den svenska midsommaren och den japanska versionen vid Sweden hills måste ändå vara avsaknaden av jordgubbstårta, brännvin, kavring och sill & nypotatis. Vill du se se fler bilder från Sweden hills, klicka dig vidare till del två. […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 Responses to “Sweden hills – del två”

  1. […] on this occasion, we feel the need to link a followup re. midsummer celebrations in Japan (part I here). This entry was posted in Uncategorized by V.K.. Bookmark the […]

  2. […] ut var den svenskinspirerade byn i Japan, Sweden hills, som förvånade mig. Därefter blev det flickvännens DVD från hennes […]

  3. […] Den största skillnaden mellan den svenska midsommaren och den japanska versionen vid Sweden hills måste ändå vara avsaknaden av jordgubbstårta, brännvin, kavring och sill & nypotatis. Vill du se se fler bilder från Sweden hills, klicka dig vidare till del två. […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Web Analytics