Kameratrollet

– Fotograf & Fotokurs i Skåne

Cosplay

Att fotografera Cosplay är något jag länge velat testa på. Idag kom så chansen. Efter mycket letande, både på nätet och i butiker, fann jag dock ett event som jag och min danske vän här i Sapporo kilade iväg på. Tyvärr fick vi inte ta någon översiktsbild, men hellre det än tvärtom. Mitt första Cosplay event, men absolut inte mitt sista.

 

2 Responses to “Cosplay”

  1. […] även bilderna från förra cosplayandet här på […]

  2. […] För en japan har det inte samma värde. Ta gärna en titt på killen längre ned i länken vars cosplay är en […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 Responses to “Cosplay”

  1. […] även bilderna från förra cosplayandet här på […]

  2. […] För en japan har det inte samma värde. Ta gärna en titt på killen längre ned i länken vars cosplay är en […]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Web Analytics